Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова се омъжи за дългогодишния си приятел

...
Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова се омъжи за дългогодишния си приятел
Коментари Харесай

Александра Жекова се омъжи

Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова се омъжи за дългогодишния си другар и татко на детето й Христо Пеев. Новината показа самата тя в профила си в Инстаграм. 

Двойката се е врекла във безконечна обич и честност на 12 юли, като с изключение на цивилен брак, те са сключили и църковен в столичната черква " Света София ".

Жекова се обърна към брачна половинка си Христо, като му благодари за поддръжката и любовта през годините. " Твоята непоколебима поддръжка и обич ми дадоха силата да преодолея компликациите по пътя ", написа сноубордистката. 

„ Празнуваме любовта оттатък. Днес желая да ознаменувам невероятната мощ на същинското семейство. Не става дума за кръвни родства или формалности, а по-скоро за дълбоката връзка, която споделяме с тези, които ни издигат и ценят абсолютно “, споделя още Сани Жекова. 

" Бих желала да изразя сърдечна признателност към Адриана и Мартин за това, че одобриха да бъдат наши уважавани кумове, като почитат и въодушевяват нашия фамилен съюз. Вашето наличие направи нашия специфичен ден още по-вълшебен! Моите невероятни шаферки, вие сте моят супер тим! Благодаря ви, че сте до мен и изпълвате живота ми с наслада и сестринска поддръжка. Нашите скъпи родители, дали ни положителния образец, нашите родственици и най- близки другари, вашата обич и положителни пожелания направиха сватбения ни ден в действителност паметен. Благодарим ви, че споделихте щастието на нашия специфичен миг! Нека продължим да вървим дружно през красивия път на живота! "

 
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР